Siirry sisältöön
219,00 €

Kauppias

KalajaRetkeily info@kalajaretkeily.fi 0405268562 Y-tunnus: 3255796-2 Kauppiaan ehdot

Haluatko kehittää melontataitojasi lisää ja saada itsevarmuutta melontaan. Haaveiletko melonta- ja jokiretkistä tai vaelluksista.

Melonnan jatkokurssi järjestetään melontavaellusta tukien. Uusien taitojen opettelun lisäksi kurssi on samalla melontaretki Etelä-Konneveden upeisiin maisemiin. Kurssin aikana melomme Konnekosken kuohuihin ja teemme erilaisia harjoitteita virtauksissa. Ensimmäisen melontapäivän päätteeksi nautimme herkullisen yhteisen illallisen Majaniemen mökin rantaterassilla. Päivä päättyy mahtaviin löylyihin tunnelmallisessa pienessä rantasaunassa. Kurssilla yövymme Majaniemen mökillä, joko tuvassa tai omissa teltoissa. Tältä kurssilta saat loistavat valmiudet lähteä pidemmille melonta- ja jokiretkille tai melontavaelluksille.

Jatkokurssilaiset lähdössä Konnekosken kuohuihin
Jatkokurssilaiset lähdössä Konnekosken kuohuihin.

Kurssin kuvaus

Tällä kaksi päivää kestävällä kurssilla melotaan Etelä-Konneveden itälaidalla, suojaisessa sokkeloisessa saaristossa. Lasketaan Konnekosken kuohuista, harjoitellaan monipuolisesti uusia melontataitoja, joita tarvitset melonta- ja jokiretkillä. Konnekoski on helpohko, lyhyehkö pieni 1-luokan koski, joka yhdistää Hankaveden Konneveteen. Kurssi tarjoaa loistavat puitteet nykyisten ja uusien melontataitojen opetteluun. Ensimmäisen päivän melontamatka on noin 16 km ja toisen päivän matka noin 9 km. Lue lisää kurssin sisällöstä ja ohjelmasta.

Lähtö ensimmäisenä päivänä klo 11:00 Törmälän Loma- ja Kurssikeskuksen laiturista (osoite Konnekoskentie 552, 77700 Rautalampi) Hankaveden puolelta. Paluu seuraavana päivänä Kansallispuiston etelälaidalle Hanhitaipaleen satamaan, Satamatie 143 Rautalampi, klo 15:00 mennessä, josta siirrymme kimppakyydillä takaisin Törmälään.

Kajakkien pelastusharjoitus
Melontakurssilaiset harjoittelevat pelastautumista

Vaativuus

Osallistuminen edellyttää käytyä melonnan peruskurssia tai vastaavia melonnan perustaitoja.

Kurssin kouluttaja

Melontaohjaaja ja KalajaRetkeilyn yrittäjä Markku Utriainen

Jatkokurssin kouluttajana toimii Markku/0405535975.

Ajankohta: 6.-7.7.2022.

Muut ajankohdat sopimuksen mukaan, soita 0405268562/Vesa niin tuumataan sinulle sopiva ajankohta.

Hinta ja Varusteet

Hinta: 219€/henkilö, sisältää alv 24 %. Jatkokurssin toteutuminen edellyttää vähintään 4 osallistujaa. Hinta sisältää ohjauksen, melonnassa tarvittavat varusteet (kajakin, melan, melontaliivin, kuivasäkin, turvallisuusvälineet), päivällisen, yöpymisen, ja saunomisen Majaniemen varaustuvalla (laveripaikkoja on neljälle, loput tuvan lattialla, teltassa tai riippumatossa). Tauoilla on tarjolla kahvia ja teetä. Jos kurssilainen käyttää omaa kajakkiaan, niin kurssin hinta 199€.

Osallistujien varusteet: Osallistujilla on oltava säähän ja melontaan sopiva ulkoiluvaatetus ja jalkineet. Vedenpitävästi pakattuna kuivasäkkeihin varavaatetus, makuupussi, makuualusta ja saunomisvälineet.

Ryhmäkoko: max 8 osallistujaa.