Melontakeskus.fi sivuilla on useamman melontapalveluita tuottavan yrityksen tuotteita. Tältä sivuilta löydät tarkempia tietoja sivuston palveluntarjoajista. Jos olet melontapalveluja tarjoava yritys ja haluat päästä mukaan sivuille, niin ole meihin yhteydessä info@naturaviva.fi.

Natura Viva 

Natura Viva on Etelä-Suomen johtava melontapalveluita tarjoava yritys. Vuosaaren melontakeskuksessa vuokrataan kajakkeja, SUP-lautoja, avokanootteja sekä soutuveneitä toukokuun alusta syyskuun loppuun joka päivä. Tarjolla on melonnan peruskursseja, jatkokoulutusta sekä melontaretkiä yksittäisille ihmisille sekä ryhmille. Nuuksion kansallispuistossa Haukkalammella on vuokralla avokanootteja, SUP-lautoja sekä muutama soutuvene. Myös Haukkalammella järjestetään ohjattuja melontaretkiä yksittäisille ihmisille ja ryhmille.

Lue lisää Natura Vivan kotisivuilta.

Hymyilevä Punakettu luonto- ja ohjelmapalvelut 

Kaikki melonta on hyvästä ihmiselle. Minun sydämeni vei 1997 ensitutustuminen melontaan avokanootilla tai kotoisasti sanottuna "inkkarilla". Tuosta hetkestä lähtien olen pyrkinyt viemään melonnan sanomaa eteenpäin sekä kehittymään itse melojana. Näitä oppeja ja kokemuksia haluan jakaa kaikille kanooteista kiinnostuneille. Järjestän melontatapahtumia ja kursseja niin yrityksille kuin yksityisillekin. Pääset kokeilemaan melontaa niin kaksikolla kuin soolokanootillakin. Tule, koe ja tee tästä uusi harrastus itsellesi ja ystävillesi.

Tule melomaan! Melonta terveisin,

Stefan Eppu Blomqvist / Punakettu

Melonta- ja soutuliiton taso Meloja 3 avokanootti, melontaopas

Lue lisää Hymyilevän Punaketun kotisivuilta.