Go to content
From 50,00 € / d
Please select a date to get detailed pricing information.

Merchant

Etelä-Konneveden Luontopalvelut Oy info@kalajaretkeily.fi 040 553 5975 Company id: 2610045-6 Merchant terms

Perception Essence 16 on laadukas Pe muovista valmistettu retkikajakkiyksikkö joka soveltuu tukevuutensa takia hyvin vähemmänkin kokeneille melojille, mutta sen ominaisuudet riittävät pidemillekin retkille ja haastaviinkin olosuhteisiin.

Essence 16 on parhaimmillaan pienehköillä tai keskikokoisilla melojille, jonka pituus on alle 185 cm.  Kookkaammille melojille suosittelemme Essence 17 kajakkia.  Kajakin kantavuus on 150 kg ja siinä on pehmustettu istuin, säädettävä selkä- ja reistuki, säädettävät jalkatuet, säätöevä, kolme luukullista tavarasäiliötä ja kansiköysistä. 

Varusteet: Pehmustettu istuin, jossa säädettävä selkä- ja reisutuki. Säädettävät jalkatuet. Säätöevä,kolme luukullista tavarasäiliötä ja kansiköysistö. Mela (Welho Asymmetric). Melontaliivi. Kuivasäkki. Tyhjennysväline (sieni). Retkeilijän kartta Etelä-Konnevesi; A3, 1:40 000, kaksipuolinen, säänkestävä muovi

Vuokraushinta: 50 e/vrk, 2 - 7 vuorokauden vuokrauksissa 40 e/vrk.  Hintaan sisältyy kajakki, mela, melontaliivi, aukkopeite, kuivasäkki ja veenkestävä Etelä-Konneveden kartta.