Peruskajakki sopii hyvin aloittelijalle ja sellaiselle melojalle, joka haluaa vakaan ja tukevan kajakin. Peruskajakki on myös meri- ja retkikajakkeja hieman lyhyempi, joten sitä on helpompi ohjata ja hallita. Nämä kajakit sopivat erittäin hyvin ensimmäisille melontaretkille.

Alkaen 25,00 €

Rainbow Oasis

Hyvin helppo, tukeva ja suuntavakaa kajakki, joka sopii aloittelijalle ja hieman meloneille haastavammissa olosuhteissa. Vuokraa kajakki Helsingissä meiltä!

Alkaen 25,00 €

Varaa

Haluatko lähteä melontaretkeille kaksikkokajakilla? Vuokraa peruskaksikko ja lähde tutustumaan Itä-Helsingin upeaan saaristoon. Peruskaksikko on tukeva kajakki ja se sopii hyvin lyhyille melontaretkille. 

Alkaen 45,00 €

Rainbow Oasis Twin

Haluatko lähteä kaksin melontaretkelle Helsingissä? Vuokraa peruskaksikko Natura Vivalta Vuosaaren melontakeskukselta ja lähde Itä-Helsinkin vesille kajakilla.

Alkaen 45,00 €

Varaa

Lähde leppoisalle melontaretkeille Nuuksion kansallispuistoon. Natura Vivan toimipiste Haukkalammen rannalla tarjoaa mainiot puitteet rennolle melonnalle. Avokanoottiin mahtuu kaksi aikuista ja lisäksi keskipenkille mahtuu yksi tai kaksi lasta. Inkkarimelonta Nuuksiossa sopii siis myös koko perheelle.

Alkaen 20,00 €

Mad River TT 16 avokanootti

Mad River on legendaarinen avokanoottimalli. Tämä monikäyttöinen ja lujatekoinen kanootti sopii hyvin melontaretkille. Tilaa kahdelle aikuiselle sekä kahdelle lapselle!...

Alkaen 20,00 €

Varaa

Opi avokanoottimelonnan alkeet ja ota kanoottisi haltuun! Kurssilla opit nopeasti perusasiat ja harrastus muuttuu mielekkäämmäksi sekä turvallisemmaksi. Varaa kurssipaikkasi ajoissa!

135,00 €

Melonnan peruskurssi Avokanootti heinäkuussa 2020 Siikajärvellä

Opi melomaan kanootilla, tule melontakurssille.

135,00 €

Varaa